Fenerbahçe’de Jose Mourinho’nun ayrılığı sonrası teknik direktörlük koltuğu için öne çıkan isimlerden biri olan Alman teknik adam Roger Schmidt, bu sezon takım çalıştırmayı düşünmediğini belirterek sarı-lacivertlilerin teklifini reddetmişti.
Salzburg, Bayer Leverkusen, BJ Guoan, PSV ve Benfica gibi önemli kulüplerde görev alan Schmidt, yaklaşık 1,5 yıl süren aranın ardından futbola geri döndü.
Danışmanlık yapacak Futbola bu kez teknik direktör olarak değil, farklı bir rolde dönen Roger Schmidt’in yeni görevi netleşti.
Japonya Futbol Federasyonu, 58 yaşındaki Alman futbol adamının ülkenin en üst düzey ligi J.League için küresel futbol danışmanı olarak görevlendirildiğini duyurdu.
Federasyondan yapılan açıklamada, “J.League, yurt dışından antrenörler davet etmeye yönelik bir proje başlattı.
Bu kapsamda futbol antrenörü Roger Schmidt ile küresel futbol danışmanı olarak anlaşmaya vardığımızı duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz” ifadelerine yer verildi.
GÜNDEM
15 Ekim 2026SPOR
15 Ekim 2026GÜNDEM
15 Ekim 2026EKONOMİ
15 Ekim 2026SPOR
15 Ekim 2026SPOR
15 Ekim 2026SPOR
15 Ekim 2026
1
Hradec Kralove – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta, Şifresiz Mi?
3943 kez okundu
2
Galatasaray ile Trabzonspor arasında kritik zirve mücadelesi
1831 kez okundu
3
Beşiktaş Fenerbahçe Derbisinin Hakemi Ali Yılmaz Kimdir
1778 kez okundu
4
Ederson’dan Aziz Yıldırım’a Dikkat Çeken Telefon: “Fenerbahçe’de Kalmak İstiyorum” Mesajı
1541 kez okundu
5
Aziz Yıldırım’ın Tepki Gösterdiği Transferde Son Durum! Oyuncunun Geleceği Belli Oldu
1502 kez okundu