Britanya boks dünyasının sevilen ve saygı duyulan isimlerinden Ricky Hatton, 46 yaşında hayatını kaybetti. Greater Manchester polisi, Hyde’daki evinden gelen bir ihbar üzerine olay yerine ulaşan ekiplerin, sabah saatlerinde eski dünya şampiyonunun cansız bedeniyle karşılaştığını açıkladı.
Yetkililer, ölümün şüpheli bir durum taşımadığını ve kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsi sonucu netlik kazanacağını bildirdi.
EuroNews’in haberine göre, tüm zamanların en popüler İngiliz boksörleri arasında gösterilen Hatton, 2005 yılında Kosta Tszyu’yu yenerek dünya şampiyonluğu unvanını kazanmıştı. “The Hitman” lakaplı boksör, kariyeri boyunca hafif siklet ve ağır siklet olmak üzere iki farklı sıklette dünya şampiyonu olmayı başardı.
Agresif dövüş stili ve karizmatik kişiliğiyle milyonlarca hayranın sevgisini kazanan Hatton, 2022 yılında boksa veda etmişti. Emekli olduktan sonra bu yıl aralık ayında yapılması planlanan bir maç için geri döneceğini açıklamıştı.
GÜNDEM
26 gün önceSPOR
26 gün önceGÜNDEM
01 Eylül 2026EKONOMİ
01 Eylül 2026SPOR
01 Eylül 2026SPOR
01 Eylül 2026SPOR
01 Eylül 2026
1
Hradec Kralove – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta, Şifresiz Mi?
3457 kez okundu
2
Galatasaray ile Trabzonspor arasında kritik zirve mücadelesi
1325 kez okundu
3
Beşiktaş Fenerbahçe Derbisinin Hakemi Ali Yılmaz Kimdir
1276 kez okundu
4
Ederson’dan Aziz Yıldırım’a Dikkat Çeken Telefon: “Fenerbahçe’de Kalmak İstiyorum” Mesajı
1051 kez okundu
5
2025’in En Zengin Futbolcuları Açıklandı: Zirvede Şaşırtan İsim!
1042 kez okundu